Kerstboom Express
De mooiste Nordmann kerstbomen in Lunteren en omstreken

ONZE KERSTBOMEN

Onze bomen zijn echte kwaliteit Nordmann-kerstbomen en komen rechtstreeks uit Denemarken. Hieronder vind je ons aanbod kerstbomen in verschillende soorten en maten. Kerstboom bestellen en gebruikmaken van de bezorg- en/of ophaalservice? Bestel dan nu je kerstboom online! Wil je de boom zelf uitzoeken en afhalen? Kom dan langs op onze verkooplocatie. Vragen? Neem contact met ons op via 06-508 424 17 of info@kerstboom-express.nl.

Kerstboom bestellen

Bij aankoop van een kerstboom krijg je twee zakjes boomvoeding gratis! Hierdoor blijft de boom extra lang mooi. 

 

EasyFix-kerstboomstandaard

Al onze kerstbomen zijn voorgeboord zodat uw boom op een EasyFix-standaard gegarandeerd recht staat. Deze EasyFix-standaarden zijn ook bij ons verkrijgbaar. De kerstboom wordt bij aankoop voorgeboord door ons. De kerstboom hoeft vervolgens alleen nog maar in de EasyFix-kerstboomstandaard gezet te worden en de kerstboom staat er kaarsrecht bij deze kerst. Een Classic Light-standaard is geschikt voor bomen tot 200 cm en kost € 30,- en een Maxi Light-standaard is geschikt voor bomen tot 250 cm en kost € 40,-.


BEZORGEN & OPHALEN

Kom langs op onze sfeervolle verkooplocatie en kies jouw favoriete boom uit. Liever jouw kerstboom laten thuis laten bezorgen? Wij bezorgen ook op afspraak in Lunteren, Barneveld, Ede, Ederveen, De Klomp, Renswoude, Veenendaal, Scherpenzeel en Wekerom. Daarnaast kunnen wij je kerstboom ook ophalen in de eerste week van januari. De kosten voor het bezorgen van jouw kerstboom zijn €10,- Voor het bezorgen en ophalen van jouw kerstboom rekenen wij €15,- Wil je gebruik maken van deze service, bestel dan jouw kerstboom online.

Kerstboom bestellen